Det här är Romme Bild&Flyg!

Vi lever i ett storslaget universum med massor av möjligheter att skapa bilder!

Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Dalarna och ibland över hela Sverige!

Flatnan

Vi lever i en tid när det ibland krävs lite annorlunda bilder och bilder som vågar sticka ut!

Vårt breda bildsortement går hela vägen från konkreta motiv till abstrakta motiv!

Is

Romme Bild&Flyg startade verksamheten 2004. Sedan dess har många olika slags bilder skapats. Framförallt har det varit beställningar på bilder som ska förmedla en viss känsla. Det kan vara produktbilder eller bilder för att locka turister. Vi har en fantastisk natur här i Dalarna där det är lätt att fånga olika känslor som kan förmedlas i bilder.

Bilder som vi tycker om att skapa är produktbilder, naturbilder, företagsbilder och personalporträtt. Naturligtvis är flygbilder från hög höjd med flygplan och på lägre höjd med drönare också roliga att få skapa till våra kunder. Lika roligt är det att få visa vårt kunnande när det gäller bilder, oavsett motiv.

Vi har ett stort sortement av bilder i vårt omfattande bildarkiv som vi snabbt kan leverera till våra kunder.

Vi på Romme Bild&Flyg har mycket höga kunskaps och kvalitetskrav på det vi gör. Ja, jag säger vi för att det är ibland ett samarbete mellan flera aktörer och samarbetspartners, Vi har höga krav på såväl oss själva som på den utrustningen som vi jobbar med,. Oavsett hur situationen är så måste vi skapa bilder så att våra kunder blir nöjda!

Jag som fotograferar heter Per Leijström och har fotograferat flitigt sedan jag var 7 år och fick min första kamera. Det som gör mig mycket inspirerad är bland annat naturens olika mysterier, Från ett storslaget universum med månen och alla stjärnorna till närbilder på en simpel isformation. Framför allt är det möjligheten att med ljuset som pensel skapa bilderna som får mig att tända till!

Att få gå ut en tidig morgon, vara på plats innan solen går upp, och få möjligheten att få återberätta en fantastisk gryning genom mina bilder ger en berusande lyckokänsla. Eller som den gången när jag i skymningen åkte hem från ett fotouppdrag, stannade till vid en sjö och såg en knappt urskiljbar isformation. Jag tog fram kameran, monterade makroobjektivet, lade mig på knä och tog några enkla bilder. När jag sedan tog upp bilderna i datorn fascinerades jag av det blå ljuset i bilderna som förevigade den blå timmen den 6/4 2021.

Genom årens lopp har det varit mycket fotograferande i den svenska naturen. Att vistas och fotografera i naturen är givande på många sätt. Naturfotografer tvingas lära sig hur olika företeelser fungerar i naturen. Annars blir det inga bra bilder helt enkelt. Det finns många områden i naturen att fördjupa sig i och det är lätt att bli trollbunden.

Några av de motiv som jag entusiastiskt fotograferat under årens lopp är storlom, smålom, våra ugglearter, örnar och andra rovfåglar. Det är mycket spännande att följa och få möjligheten att med bilder berätta om filurerna i naturen. Det har lett till ett antal utställningar och föreläsningar på olika håll, t ex Naturum Tyresta, Naturum Getterön, Falkenberg och Naturum Siljansnäs. Det kommer säkert att bli fler utställningar och föreläsningar i framtiden!

 

Rulla till toppen