Uppdrags-fotografering

Foto i verkstad

Fotouppdrag kan vara stort och smått. Vi kommer gärna ut till Dig och Ditt företag för att fotografera personalen, produkten, miljön eller vad det nu kan vara för bilder Ni behöver ha fotograferade! Vi har en lätt och flexibel studioutrustning som vi tar med!

Flygbilder

Svärdsjö kyrka

Ibland kan flygbilder vara ett ovärdeligt verktyg för att beskriva ett område, en byggnad eller detaljer ovanifrån. Vi har resurser att fotografera och skapa bilder med hög upplösning från hög höjd med flygplan och från lite lägre höjd med drönare.

Fotografering
i ateljé

Ankies

Vid vissa tillfällen kan det vara bra att skapa bilder i en fotoateljé. Vi har välutrustad ateljé/studio där vi kan ta såväl porträtt, produkt- och gruppbilder.

Arkivbilder

Kungsörn

Många gånger är det nödvändigt att finna en bild relativt snabbt för att beskriva en känsla eller en händelse! Vi har ett stort bildarkiv med många olika motiv, inte minst en omfattande mängd naturbilder, som kan levereras snabbt!

Tavlor

Tavla

Tavlor med exempelvis företagsspecifika motiv är mycket trevliga att ha i företagets lokaler. Vi har stor erfarenhet av att framställa tavlor i olika storlekar för att hänga på väggen liksom färdiga profilmateriel som t ex rollups för att använda vid marknadsföring.

Trycksaker
och affischer

Affischer

Att använda högupplösta bilder i trycksaker, utskick och affischer är idag en självklarhet. Vi har regelbundet uppdrag att både skapa bilder och hela koncept för att lämna färdiga materiel till tryckeri.

Rulla till toppen